diumenge, 22 de juliol de 2012

PASTEL DE SALMÓN Y ESPARRAGOS

Este pastel tambien se hace con el mismo tipo de pan. Debeis rellenar cada piso de la siguiente manera: queso de untar con tiras de salmón, mayonesa con aceitunas y pepinillos cortados finos. Así alternando hasta cerrar el pastel. Entonces se cubre de mayonesa y se decora al gusto de cada uno: con huevo duro, lechuga, aceitunas, espárragos...Se sirve frio.

PASTIS DE SALMÓ I ESPÀRRECS

Aquest també és molt senzill de fer. Amb el mateix tipus de pa , heu d´anar farcint cada pis: formatge d´untar i a sobre salmó fumat, maionesa amb cogombre avinagrada tallada fineta, i així fins tancar-lo. Aleshores es folra de salmó i es decora amb ou dur, enciam, olives, espàrrecs....I queda molt vistós i bo!

PASTEL DE VERANO DE ATUN Y LECHUGA

Este pastel lo podeis realizar usando vuestra imaginación , aunque de base necesitais pan de molde , mayonesa, lechuga, atún , aceitunas y pepinillos.
Existe un pan de molde italiano que se vende en charcuterias y grandes centros , que és rectangular y fino y  que resulta muy adecuado . 
Vais poniendo en cada nivel: mayonesa con atun y lechuga, mayonesa con aceitunas  partidas por la mitad y pepinillos avinagrados cortados laminados muy finos. Así hasta llegar a cerrar el pastel. Entonces le dais la base de mayonesa y lo decorais a vuestro gusto. Se pone en la nevera y se sirve fresquito.

PASTÍS D´ESTIU: DE TONYINA I ENCIAM


               PASTÍS  D' ESTIU 


Aquest és un pastís que podeu realitzar amb ingredients varis , fent servir la vostra imaginació per fer-lo ben apetitós.
Es molt recomenable utilitzar un pa de motllo embasat (italià) que és prim i rectangular. En botigues de xarcuteria variada, grans magatzems , el podeu trobar. També podeu utilitzar pa de moltllo sense crosta.
A cada pis hi poseu : maionesa amb tonyina i enciam, maionesa amb olives i cogombre avinagrat ben finet, i així anar pujant. Una vegada tancat, el folreu amb maionesa i el decoreu al vostre gust.
La maionesa millor de les lleugeres, i la tonyina pot ser amb oli o bé en escabetx que li dona un punt més lleuger i molt agradable. Les olives del farciment tallades a rodanxes i poden ser de les farcides d´anxova o bé de les negres .
El deixeu a la nevera i ben fresquet el serviu!!!!
            Anar pujant fent més pisos: i s'acaba decorant lliurament com preferiu.

dissabte, 21 de juliol de 2012

Dos pastissos d´estiu pas a pas - Dos pasteles veraniegos paso a paso

                                         Pastís de tonyina i enciam - Pastel de atún y lechuga
                                       Finalitzat el pastís de tonyina- Acabado el pastel de atún
                                      Pastís de salmó i espàrrecs - Pastel de salmón y espárragos
                                      Finalitzat el pastís de salmó - Finalizado el pastel de salmón
                                A TAULA I BON PROFIT!!     A LA MESA Y BUEN PROVECHO!!!
Ep!! Estem preparant uns pastissos d´estiu molt refrescants, senzills i bons!!! Amb pocs ingredients tindreu als vostres estimats contentíssims!! 


Estamos preparando unos pasteles de verano muy refrescantes, sencillos y buenos !! Con pocos ingredientes tendreis a vuestros amigos i familia contentíssimos!!!

dijous, 12 de juliol de 2012

SOPA DE MELÓ AMB MENTA







SOPA DE MELÓ amb menta





Amb la calor no ens ve massa de gust  posar el forn i cuinar plats massa elaborats. Fer cremes fredes  són una bona solució per poder aprofitar el temps lliure i tenir àpats a la nevera llestos per ser ingerits.
Aquesta és una sopa-crema molt senzilla de fer i que ens aporta la quantitat de fruita necessària i al començament de l´àpat , fet que sempre resulta atractiu .I treballant a quatre mans, en 10 minuts la tindreu llesta!

INGREDIENTS per 6 persones

   
. 1 meló.
. crema de llet, o 1 iogurt natural desnatat.
. pebre en pols.
. encenalls de pernil de bellota.
. fulles de menta.

ELABORACIÓ

Compreu un meló i li treieu tota la polpa ben neta de llavors. La poseu a daus grans dins 
 d´un  bol , juntament amb 200 o 300 grams de crema de llet, depenent de la mesura del meló. També espolseu  el  pebre  al vostre gust i un polsím de sal. Passeu la batedora fins que quedi tot ben cremós.
Es posa a la nevera per refredar-la i quan la servim a taula, hi tirem les birutes de pernil per sobre. Decoreu cada racció amb fulles de menta deixades secar i esmicolades ( no és imprescindible) . Bona i refrescant!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Con el tiempo de calor apetece un primer plato senzillo, fresquito i poco elaborado para no utilizar el horno. De esta manera podemos aprovechar mejor el tiempo libre para disfrutar de nuestras aficiones.
Esta és una crema senzilla de hacer que nos aporta la cantidad de fruta necesária y que se ingiere al principio de la comida, cosa siempre atractiva.Y trabajando a cuatro manos, en 10 minutos estarà lista!

SOPA DE MELÓN 6 platos

. 1 melón.
. crema de leche o 1 yogur natural desnatado.
. pimienta en polvo.
. virutas de jamón de bellota.
. hojas de menta.

ELABORACIÓN

Comprais un melón y le sacais la pulpa limpia de semillas.  La poneis a dados grandes dentro del cuenco, juntamente con 200 o 300 gramos de crema de leche, dependiendo de la medida del melón. Espolvoreais de pimienta a vuestro gusto y una pizquita de sal. Le pasais la batidora hasta que quede bien cremosa.
Se deja enfriar en la nevera y cuando la servimos en la mesa, echamos las virutas de jamón por encima. Decorais cada ración con hojas de menta secas y troceadas( no és imprescindible). Buena y refrescante!!!!