TORRADES DE SANTA TERESA
TORRIJAS
Per una tarda de pluja, d´aquelles en que berenar és una festa: aquestes torrades o torrijas són molt bones, fàcils i alimenten.A més molt típiques durant els dies de Setmana Santa!
Ingredients:
. pa del dia anterior ( de barra ,pagés, motllo)
. ous
. llet
. sucre
. llimona
. canyella
Es talla el pa a rodanxes d'un dit i es suca amb la llet a la que hi haurem abocat unes gotetes de llimona. S' escorre i es passa pels ous batuts. Aleshores fregim les rodanxes amb oli ben calent. Els hi donem la volta per uniformar el torrat i les posem sobre paper per eixugar l'oli sobrant. S'espolsen amb sucre i un pessic de canyella, si es desitja que tinguin una miqueta aquest gust. Es mengen ben fredes, i no cal que sopeu!!!
TORRIJAS
Para pasar alegremente una tarde lluviosa en casa, merendando y alimentandonos. Y para cenar, poca cosa , que llenan mucho.Y por Semana Santa, muy típicas!
Ingredientes:
. pan del dia anterior ( de barra, molde)
. leche
. limón
. huevos
. azúcar
. canela en polvo
Se corta el pan a rodajas de un dedo o menos de grosor. Se sumerge en la leche añadiendole unas gotitas de limón. Se escurren y pasan por el huevo revuelto y se frien en aceite muy caliente. Al sacarlas bien doraditas, se ponen sobre papel astrigente para sacar el aceite sobrante, se esparce azúcar por encima y pellizcos de canela . Se comeran bien frias.
dissabte, 19 d’abril del 2014
divendres, 18 d’abril del 2014
MONA DE PASQUA SENSE FORN
dilluns, 14 d’abril del 2014
ARRÓS AMB BOLETS I BOTIFARRA NEGRA
ARRÓS AMB BOLETS I BOTIFARRA NEGRA
Aquest és un plat que podeu fer en un d´aquells dies que no teniu massa temps per dedicar a cuinar i voleu fer un arrós apetitós i sense complicacions.A més, podeu optar per afegir als ingredients uns productes de molt bona qualitat: les Conserves Ferrer , o bé, Congelats La Sirena.
INGREDIENTS:
.1 pot vidre de bolets variats de la Casa Ferrer, o bé, una bossa de bolets variats de la casa de congelats La Sirena.
.arrós llarg
.1 ceba
.1 vaset de vi negre
.1 troç botifarra negra
. sal, pebre
ELABORACIÓ:
Sofregim la ceba ben trinxada, la remenem fins que quedi al punt. S'hi posen els bolets( deixarem que es descongelin en el cas que així estiguin embevent l´aigua amb la cocció) o bé, els remenarem juntament amb la ceba. En els dos cassos, es tira el got de vi i es deixa evaporar. En aquest punt es posa l´arrós, que sempre serà una tasseta per plat. Es remena per ajuntar tots els ingredients i, afegirem l´aigua tèbia: dues tasses per tassa d'arròs. També es pot abocar brou si és que en teniu de casolà. Però en el cas de que no sigui així, es pot esmicolar una pastilla de bon brou vegetal o de pollastre o bé de brou preparat. Sempre li donarà més gust al plat.I depenent de si s´ha utilitzat alguns d´aquests ingredients o no, s´haurà de salar i espolsar una miqueta de pebre negre.
Es deixa coure amb paper d' alumini per sobre, al foc o bé al forn. Una vegada passats els 20 minuts més o menys, es deixa reposar una estoneta.
Haurem sofregit tallets prims de botifarra negra, i la repartirem per sobre de cada plat, donat-li un punt molt aconseguit.
Aquí la bona música per escoltar , pot venir de la mà dels Grans músics que formen "La Locomotora Negra": jazz, swing, blues....del de sempre! Com l´arròs que sempre agrada i queda bé!!!
Aquest és un plat que podeu fer en un d´aquells dies que no teniu massa temps per dedicar a cuinar i voleu fer un arrós apetitós i sense complicacions.A més, podeu optar per afegir als ingredients uns productes de molt bona qualitat: les Conserves Ferrer , o bé, Congelats La Sirena.
INGREDIENTS:
.1 pot vidre de bolets variats de la Casa Ferrer, o bé, una bossa de bolets variats de la casa de congelats La Sirena.
.arrós llarg
.1 ceba
.1 vaset de vi negre
.1 troç botifarra negra
. sal, pebre
ELABORACIÓ:
Sofregim la ceba ben trinxada, la remenem fins que quedi al punt. S'hi posen els bolets( deixarem que es descongelin en el cas que així estiguin embevent l´aigua amb la cocció) o bé, els remenarem juntament amb la ceba. En els dos cassos, es tira el got de vi i es deixa evaporar. En aquest punt es posa l´arrós, que sempre serà una tasseta per plat. Es remena per ajuntar tots els ingredients i, afegirem l´aigua tèbia: dues tasses per tassa d'arròs. També es pot abocar brou si és que en teniu de casolà. Però en el cas de que no sigui així, es pot esmicolar una pastilla de bon brou vegetal o de pollastre o bé de brou preparat. Sempre li donarà més gust al plat.I depenent de si s´ha utilitzat alguns d´aquests ingredients o no, s´haurà de salar i espolsar una miqueta de pebre negre.
Es deixa coure amb paper d' alumini per sobre, al foc o bé al forn. Una vegada passats els 20 minuts més o menys, es deixa reposar una estoneta.
Haurem sofregit tallets prims de botifarra negra, i la repartirem per sobre de cada plat, donat-li un punt molt aconseguit.
Aquí la bona música per escoltar , pot venir de la mà dels Grans músics que formen "La Locomotora Negra": jazz, swing, blues....del de sempre! Com l´arròs que sempre agrada i queda bé!!!
Etiquetes de comentaris:
arrós,
arroz,
bolets,
botifarra negra,
butifarra negra,
cocina fácil,
cuina fàcil,
morcilla,
setas
Subscriure's a:
Missatges (Atom)