diumenge, 27 de juliol de 2014

AMANIDA GAMBES I PINYA . ENSALADA DE GAMBAS Y PIÑA . cuina ràpida


AMANIDA DE GAMBES I PINYA

  Un d'aquells dies que cal deixar el dinar preparat a la nevera per dinar quan torneu de la platja o de la piscina, i també per portar en recipients a fer picnic, podeu preparar aquesta deliciosa amanida. 
  
INGREDIENTS : gambetes, pinya, pals de cranc. 
                             a triar: maionesa i daus de formatge.

El més important és haver comprat unes gambetes fresques pelades i fregir-les a la paella amb all trixat. Si no heu pogut comprar-les fresques, les poseu congelades i al fregir-les , els hi treieu l' aigua que deixen .

Talleu a daus petitons la pinya i els pals de cranc. Si decidiu posar-hi formatge , també.

Es guarda a la nevera en recipients diferents i al servir, es fan tres pisos acabats sempre pels pals de cranc.

Un rajolinet de maionesa lleugera i quedarà el vostre plat alegre i saborós!

ENSALADA DE GAMBAS Y PIÑA

En uno de aquellos dias que os apetece llegar de la playa o piscina y comer una buena ensalada fresquita, os recomendamos esta senzilla solución. También para salir de picnic és una buena solución.

INGREDIENTES: gambitas, piña, palos de cangrejo.
                             a escoger: mayonesa i queso.

Lo más importante és haber comprado unas gambitas frescas peladas y freirlas en la paella con ajo trinchadito. Otra opción és, utilizar-las congeladas y eliminar el agua que dejan en la paella al freirlas.

Cortais a dados pequeños la piña i los palitos de cangrejo. Si quereis podeis añadir dados de queso.

Se guarda en el frigorífico en recipientes distintos y al servir, se hacen tres pisos culminados siempre por los palitos de cangrejo.

Se adereza con mayonesa suave y vuestro plato quedarà delicioso y fresquito!!




diumenge, 20 de juliol de 2014

PEBROTS FARCITS DE TRUITA DE PATATA

PEBROTS FARCITS
PEBROTS FARCITS AMB TRUITA DE PATATA



ingredients: . 4 pebrots
                                   . 2 patates grans
                                   . 1 ceba
                                   . 3 ous
                                   . oli d' oliva, sal i salsa de tomàquet

elaboració: Escapceu els pebrots per la banda de la tija, el netegeu per dins amb aigua i els deixeu escórrer.
Fregiu les patates i la ceba a daus petits en una paella. Quan estigui ben sofregit, escorreu l' oli. Es baten els ous i hi afegiu les patates i la ceba. Farcireu els pebrots amb ajuda d'una cullereta i es van col.locant en una safata que pugui anar al forn. Els fareu coure uns 20 minuts a 180º, fins que la truita i el pebrot estiguin al seu punt. En una safata plana, fareu un llit a base de salsa de tomàquet( millor fet a casa), i al damunt els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.
Creieu que queda molt bo i original!

......i la música que us acompanyi pot ser un bon Robbie Williams, cantant swing i temes vintage!!!