dijous, 12 de juliol de 2012

SOPA DE MELÓ AMB MENTASOPA DE MELÓ amb menta

Amb la calor no ens ve massa de gust  posar el forn i cuinar plats massa elaborats. Fer cremes fredes  són una bona solució per poder aprofitar el temps lliure i tenir àpats a la nevera llestos per ser ingerits.
Aquesta és una sopa-crema molt senzilla de fer i que ens aporta la quantitat de fruita necessària i al començament de l´àpat , fet que sempre resulta atractiu .I treballant a quatre mans, en 10 minuts la tindreu llesta!

INGREDIENTS per 6 persones

   
. 1 meló.
. crema de llet, o 1 iogurt natural desnatat.
. pebre en pols.
. encenalls de pernil de bellota.
. fulles de menta.

ELABORACIÓ

Compreu un meló i li treieu tota la polpa ben neta de llavors. La poseu a daus grans dins 
 d´un  bol , juntament amb 200 o 300 grams de crema de llet, depenent de la mesura del meló. També espolseu  el  pebre  al vostre gust i un polsím de sal. Passeu la batedora fins que quedi tot ben cremós.
Es posa a la nevera per refredar-la i quan la servim a taula, hi tirem les birutes de pernil per sobre. Decoreu cada racció amb fulles de menta deixades secar i esmicolades ( no és imprescindible) . Bona i refrescant!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Con el tiempo de calor apetece un primer plato senzillo, fresquito i poco elaborado para no utilizar el horno. De esta manera podemos aprovechar mejor el tiempo libre para disfrutar de nuestras aficiones.
Esta és una crema senzilla de hacer que nos aporta la cantidad de fruta necesária y que se ingiere al principio de la comida, cosa siempre atractiva.Y trabajando a cuatro manos, en 10 minutos estarà lista!

SOPA DE MELÓN 6 platos

. 1 melón.
. crema de leche o 1 yogur natural desnatado.
. pimienta en polvo.
. virutas de jamón de bellota.
. hojas de menta.

ELABORACIÓN

Comprais un melón y le sacais la pulpa limpia de semillas.  La poneis a dados grandes dentro del cuenco, juntamente con 200 o 300 gramos de crema de leche, dependiendo de la medida del melón. Espolvoreais de pimienta a vuestro gusto y una pizquita de sal. Le pasais la batidora hasta que quede bien cremosa.
Se deja enfriar en la nevera y cuando la servimos en la mesa, echamos las virutas de jamón por encima. Decorais cada ración con hojas de menta secas y troceadas( no és imprescindible). Buena y refrescante!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!