dimarts, 4 de juny del 2013

POMA CUITA AL FORN AMB NOUS


POMA  CUITA  AL  FORN
PER EMPORTAR amb el TÀPER


Avui us proposem una recepta molt senzilla per tenir a casa o bé per emportar fora dins del tàper.

INGREDIENTS:
3 POMES( millor golden)
sucre
1 rajolinet de rom
1 pessic de canyella
nous trinxades
mantega

Netegem les pomes i les tallem a làmines, ni massa fines ni massa gruixudes. Les posem sobre una safata de forn untada amb mantega, les empolvorem amb sucre, les ruixem amb el rom i les posem al forn, escalfat a 150ºC. Les tindrem uns 10, 15 minuts fins que quedin estovades i lleugerament caramelitzades. Fora del forn hi espolsarem la canyella i les nous ben trinxadetes.
Es mengen fredes i les podem conservar a la nevera. Acompanyades de crema casolana, o bé natilles comprades, queden d´alló més bo!!!!

1 comentari:

  1. mmm! La poma cuita sempre és un caramel deliciós, Molt bé, Mariona i Montse!

    ResponElimina

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!