diumenge, 1 de febrer de 2015

TARONJA AMB MAGRANA


COPA DE TARONJA AMB MAGRANA

copa de naranja con granada


La Ratafía és un producte català, molt digestiu i de sabor a herbes que deixa una agradable sensació al cos, i que acompanya molts postres .

INGREDIENTS: per 6 persones:

2 taronges grans
1 magrana
2 cullerades de mel
1 raig de Ratafía
menta fresca
xocolata negra per fondre

En primer lloc, pelarem i tallarem les taronges a parts petites, com daus. Pelarem la magrana, obrint-la per la meitat i desgranant-la treient les parts blanques. Posarem els grans de magrana a macerar amb la mel i la Ratafía. Passades unes dues hores a la nevera, disposarem les grans de magrana i els daus de taronja en copes per servir postres, una mica amples.
Barrejarem ambdues fruites i hi abocarem els suc de la maceració.
Per decorar posarem les fulles de menta, o si, h desitgeu, podeu escampar una miqueta de xarop de menta. També, i en poca quantitat, un rajolí de xocolata negra desfeta hi donarà color i més vistositat a un postre que entra pels ulls!!!
I la música que us acompanyarà , pot ser , aquesta vegada qualsevol d'en Louis Amstrong i orquestra. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!