POSTRE ESPECIAL PER A FER FELICES A MARES I ÀVIES!!!
TOCINOS DE CIELO AMB MADUIXES
Però moltes vegades, val la pena fer una dinar lleuger i acabar amb un d'aquests "tocinos de cielo" per assaborir allò que és prohibitiu a diari.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
225 g. sucre
8 ous( els rovells)
1 llimona
canyella en branca
ELABORACIÓ: En una cassola posarem 8 cullerades d' aigua, 8 de sucre i la pell de la llimona i una branca de canyella.
Haurem de buscar el punt de l'almíbar a punt de fil ( se sap que està a punt quan,tocant-lo una mica amb els dits índex i polze, al separar-los es forma un fil). No us espanteu, cal anar remenant i amb el foc baixet podreu anar més en compte.
Passarem l' almíbar per un colador finet i el deixarem refredar.
En un bol posarem els rovells ben batuts i l'anirem barrejant amb l´almíbar poc a poc. Quan veurem que queda fina la barreja, omplirem els motlles que tinguem untats amb sucre cremat.
Aquests motlles els posarem a bany María, amb aigua fins a la meitat, taparem el recipient i l'introduirem dins del forn durant una mitja hora.
Quan els punxarem amb una agulla i aquesta surt neta, estaran en el seu punt de cocció. I una vegada freds, els treurem dels moltlles i podrem posar dins de cassoletes de paper o si ens han quedat consistents no ferà falta.
El sucre cremat pot ser fet a mà per vosaltres amb un cremador, o també comprat en envàs , caramel líquit.
unes postres molt elaborades i bonisimes
ResponEliminaM'encanta aquest postres!!
ResponEliminaFelicitats!!!, al meu blog tinc un detall per tu
hi entraré!!Gràcies!!!
Elimina