ELS SUPERMESCATS BONPREU TENEN MOLT BON PRODUCTE. US PENJO AQUESTA RECEPTA QUE HE TROBAT A LA SEVA PÀGINA DE FACEBOOK.
Les maduixes del Maresme es caracteritzen per un color vermell intens, un sabor molt dolç amb un punt d’acidesa, una textura carnosa i una agradable aroma.
Avui us recomanem una recepta pel bon temps!
Gaspatxo de fruits vermells amb mató i anxoves
Ingredients per a quatre persones
5 tomàquets de branca madurs ecològics
¼ de pebrot verd italià ecològic
1 ceba tendra
1 gra d’all ecològic
100 g de cireres sense pinyol
100 g de gerds
200 g de maduixots del Maresme
40 ml de vinagre agredolç de vi blanc
100 ml d’oli d’oliva extra verge
150 g de mató de vaca
8 filets d’anxova en oli d’oliva
Sal
20 festucs verds
12 fulles d’alfàbrega petites
Preparació
1. Per fer el gaspatxo, renteu els tomàquets i talleu-los a octaus. Poseu-los en un atuell alt i afegiu el pebrot verd tallat menut, la ceba tendra tallada, les cireres, gerds, maduixots, el gra d’all pelat, un pols de sal, el vinagre i l’oli. Tritureu que us quedi una sopa ben fina. Passeu per un colador xinès. Rectifiqueu de sal i vinagre i reserveu en fred.
2. Esmicoleu el mató i reserveu-lo a la nevera.
3. Talleu els filets d’anxova a talls petits.
4. Talleu els festucs a trossos petits irregulars.
5. Munteu el gaspatxo en un plat soper. Al fons, poseu-hi la sopa. Al damunt poseu-hi desordenadament trossets de mató, els talls de filet d’anxova, els festucs trencats i les fulles d’alfàbrega.
Avui us recomanem una recepta pel bon temps!
Gaspatxo de fruits vermells amb mató i anxoves
Ingredients per a quatre persones
5 tomàquets de branca madurs ecològics
¼ de pebrot verd italià ecològic
1 ceba tendra
1 gra d’all ecològic
100 g de cireres sense pinyol
100 g de gerds
200 g de maduixots del Maresme
40 ml de vinagre agredolç de vi blanc
100 ml d’oli d’oliva extra verge
150 g de mató de vaca
8 filets d’anxova en oli d’oliva
Sal
20 festucs verds
12 fulles d’alfàbrega petites
Preparació
1. Per fer el gaspatxo, renteu els tomàquets i talleu-los a octaus. Poseu-los en un atuell alt i afegiu el pebrot verd tallat menut, la ceba tendra tallada, les cireres, gerds, maduixots, el gra d’all pelat, un pols de sal, el vinagre i l’oli. Tritureu que us quedi una sopa ben fina. Passeu per un colador xinès. Rectifiqueu de sal i vinagre i reserveu en fred.
2. Esmicoleu el mató i reserveu-lo a la nevera.
3. Talleu els filets d’anxova a talls petits.
4. Talleu els festucs a trossos petits irregulars.
5. Munteu el gaspatxo en un plat soper. Al fons, poseu-hi la sopa. Al damunt poseu-hi desordenadament trossets de mató, els talls de filet d’anxova, els festucs trencats i les fulles d’alfàbrega.
Gràcies per compartir-la, noies!
ResponElimina