A quatre mans es poden fer els panellets d' una manera més còmode. Suggerir a qualsevol de casa per posar-s'hi és molt gratificant. En el meu cas , la meva filla ha mesurat i col.locat cada ingredient en el seu recipient i així ho hem tingut tot a punt. També ha fet les boles dels panellets de pinyons i els ha cobert, cosa una mica laboriosa.
En un bol es barrega 250 grams d' ametlla
crua marcona ratllada + 200 de sucre + una patata
petita bullida, xafada amb una forquilla i deixada
refredar + raspadura d'una llimona.
Es barreja bé primer amb una forquilla sense aixafar la massa i s' acaba amb una espàtula de fusta presionant una mica , no remenant. D'aquesta manera no se'ns estobarà massa.
crua marcona ratllada + 200 de sucre + una patata
petita bullida, xafada amb una forquilla i deixada
refredar + raspadura d'una llimona.
Es barreja bé primer amb una forquilla sense aixafar la massa i s' acaba amb una espàtula de fusta presionant una mica , no remenant. D'aquesta manera no se'ns estobarà massa.
Per fer els de pinyons en necessitareu uns 200 grams de pinyons i us en sortiran uns 20 : es fan boletes petites de pasta, es passen per fècula i per clara d'ou batuda , i es cobreixen amb pinyons. Tingueu paciència a l´hora de posar-hi els pinyons!!! Quasi bé, d'un en un i anant donant voltes sense tocar massa els ja posats!!!
Es van col.locant en un plàtera de forn, i es pinten amb rovell d'ou.
Es van col.locant en un plàtera de forn, i es pinten amb rovell d'ou.
Per fer els d' ametlles es fan unes barretes petites amb la pasta, es passa clara d'ou per sobre i s'a - rrebossa amb ametlles trinxades.
·Les boles es poden fer barrejant-hi una miqueta de cacao, coco....es poden fer barrejant a la massa xocolata
en pols, café, coco, depenent del gust que volguem.Es posa la plàtera dins del forn a temperatura forta uns deu minuts. Es deixen refredar abans de treure'ls del recipient.
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A cuatro manos se pueden hacer los "panellets" de una manera más cómoda. Sugerir a cualquiera de casa para ponerse es muy gratificante. En mi caso, mi hija ha medido ycolocado cada ingrediente en su recipiente y así lo hemos tenido todo a punto. También ha hecho las bolas de los panellets de piñones y los ha cubierto, cosa un poco laboriosa.
En un bol se mezcla 250 gramos de almendra cruda marcona rallada + 200 de azúcar +una patata pequeña cocida, aplastada con un tenedor y dejada enfriar + raspadura deun limón. Se mezcla bien primero con un tenedor sin aplastar la masa y se termina conuna espátula de madera presionando un poco, no removiendo. De esta manera no nosestobará demasiado.
Para los de piñones necesitará unos 200 gramos y os saldrán unos 20: se hacen bolitaspequeñas de pasta, se pasan por fécula y clara de huevo batida, y se cubren conpiñones. Se colocan en un fuente de horno, y se pintan con yema de huevo.
Para los de almendras se hacen unas barritas pequeñas con la pasta, se pasa clara de huevo por encima y se reboza con almendras trituradas.
·Las bolas se pueden hacer mezclando la masa chocolate en polvo, café, coco,dependiendo del gusto que queramos.
Se pone la bandeja en el horno a temperatura fuerte unos diez minutos. Se dejan enfriarantes de sacarlos del recipiente.
En un bol se mezcla 250 gramos de almendra cruda marcona rallada + 200 de azúcar +una patata pequeña cocida, aplastada con un tenedor y dejada enfriar + raspadura deun limón. Se mezcla bien primero con un tenedor sin aplastar la masa y se termina conuna espátula de madera presionando un poco, no removiendo. De esta manera no nosestobará demasiado.
Para los de piñones necesitará unos 200 gramos y os saldrán unos 20: se hacen bolitaspequeñas de pasta, se pasan por fécula y clara de huevo batida, y se cubren conpiñones. Se colocan en un fuente de horno, y se pintan con yema de huevo.
Para los de almendras se hacen unas barritas pequeñas con la pasta, se pasa clara de huevo por encima y se reboza con almendras trituradas.
·Las bolas se pueden hacer mezclando la masa chocolate en polvo, café, coco,dependiendo del gusto que queramos.
Se pone la bandeja en el horno a temperatura fuerte unos diez minutos. Se dejan enfriarantes de sacarlos del recipiente.
·Es importante no hacerlos demasiado cerca del horno para evitar que con el calor se ablanden . También es bueno dejar la masa un par de horas en la nevera para hacerla más compacta.
Els podeu acompanyar d'un got de ratafia o
moscatell!
moscatell!
¡Los podéis acompañar de un vaso de ratafia o
moscatel!
Monts i mariona, heu anat molt depressa a fer panellets! i que bons que són! No cal esperar-se, que ja en tornarem a menjar, i si podem començar ara millor que demà! Petons
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