diumenge, 5 de maig del 2013

TOCINOS DE CIELO AMB MADUIXES


POSTRE ESPECIAL PER A FER FELICES A MARES I ÀVIES!!!


TOCINOS  DE  CIELO  AMB  MADUIXES

Un postre d'alt contingut energètic com aquest, ha d'anar acompanyat d'una part de fruita que a més de decorar ajudarà a païr millor.
Però moltes vegades, val la pena fer una dinar lleuger i acabar amb un d'aquests "tocinos de cielo" per assaborir allò que  és prohibitiu a diari.

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

225 g. sucre
8  ous( els rovells)
1 llimona
canyella en branca

ELABORACIÓ:  En una cassola posarem 8 cullerades d' aigua, 8 de sucre i la pell de la llimona i una branca de canyella.

   Haurem de buscar el punt de l'almíbar a punt de fil ( se sap que està a punt quan,tocant-lo una mica amb els dits índex i polze, al separar-los es forma un fil). No us espanteu, cal anar remenant i amb el foc baixet podreu anar més en compte.

Passarem l' almíbar per un colador finet i el deixarem refredar.

     En  un  bol  posarem  els rovells  ben  batuts  i  l'anirem  barrejant   amb l´almíbar poc a poc. Quan veurem que queda fina la barreja, omplirem els motlles que tinguem untats amb sucre cremat.

   Aquests motlles els posarem a bany María, amb aigua fins a la meitat, taparem el recipient i l'introduirem  dins del forn durant una mitja hora.

   Quan els punxarem amb una agulla i aquesta surt neta, estaran en el seu punt de cocció. I una vegada freds, els treurem dels moltlles i podrem posar dins de cassoletes de paper o si ens han quedat consistents no ferà falta.
           El sucre cremat pot ser fet a mà per vosaltres amb un cremador, o també comprat en envàs , caramel líquit.

3 comentaris:

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!