dissabte, 19 d’abril del 2014

TORRIJAS-TORRADES DE SANTA TERESA

TORRADES DE SANTA TERESA

TORRIJAS



Per una tarda de pluja,  d´aquelles en que berenar és una festa: aquestes torrades o torrijas són molt bones, fàcils i  alimenten.A més molt típiques durant els dies de Setmana Santa!

Ingredients:

. pa del dia anterior ( de barra ,pagés, motllo)
. ous
. llet
. sucre
. llimona
. canyella
    
Es talla el pa a rodanxes d'un dit i es suca amb la llet a la que hi haurem abocat  unes gotetes de llimona. S' escorre i es passa pels ous batuts. Aleshores fregim les rodanxes amb oli ben calent. Els hi donem la volta per uniformar el torrat i les posem sobre paper  per  eixugar l'oli sobrant. S'espolsen amb sucre i un pessic de canyella, si es desitja que tinguin una miqueta aquest gust. Es mengen ben fredes, i no cal que sopeu!!!

TORRIJAS

Para pasar alegremente una tarde lluviosa en casa, merendando y alimentandonos. Y para cenar, poca cosa , que llenan mucho.Y por Semana Santa, muy típicas!

Ingredientes:
. pan del dia anterior ( de barra, molde)
. leche
. limón
. huevos
. azúcar
. canela en polvo

Se corta el pan a rodajas de un dedo o menos de grosor. Se sumerge en la leche añadiendole unas gotitas de limón. Se escurren y pasan por el huevo revuelto y  se frien en aceite muy caliente. Al sacarlas bien doraditas, se ponen sobre papel astrigente para sacar el aceite sobrante, se esparce azúcar por encima y pellizcos de canela . Se comeran bien frias.

4 comentaris:

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!