diumenge, 31 d’agost de 2014

FORMATGE FRESC AMB HERBES-queso fresco con hierbas


FORMATGE  FRESC AMB HERBES
QUESO FRESCO CON HIERBAS



Aquest tipus de formatge s'utilitza molt a França. Animeu-vos a fer-lo vosaltres mateixos...val la pena!!

INGREDIENTS:  500 G. DE FORMATGE BLANC
                                           1 ESCALONIA GRAN( TIPUS DE CEBA)
                                           2 CAPS D'A LL
                                           1 MÀNEC DE CIBOULETTE
                                            OLI D´OLIVA
                                            VINAGRE DE VI
                                            PA DE PAGÉS
                                            SAL I PEBRE

EL.LABORACIÓ:  Aquests ingredients els trobareu facilment en un                                             establiment gran o dels que venen productes ecològics. L'escalònia és un tipus de ceba allargada i que per fora sembla la de Figueres. Resulta molt suau i agradable . 

Renteu la ciboulette i la talleu petita, piqueu l' escalònia i l´all ben petits , millor a mà que amb la picadora. Poseu el formatge blanc en un bol i hi ajunteu aquests tres ingredients ben picats. Saleu i hi espolseu una miqueta de pebre.

Hi aboqueu una cullerada d'oli d'oliva i un rajolí de vinagre. Tasteu i rectifiqueu de sal si cal.

Ho poseu a la nevera durant una hora, mentrestant prepareu les rodanxes de pa , que torrareu una estona abans de servir. PODEN SER UN ENTRANT, AMB TORRADETES PETITES O CASSOLETES PER APERITIU, I TAMBÉ DE POSTRES.

.....................I amb un bon vi , una bona música i companyía, queden d'alló més bones!! Música: proposo Carmen de Bizet! oh lalà!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!