GASPATXO andalús-GAZPACHO ANDALUZ
A l´estiu no podeu deixar de fer sovint aquest bo i refrescant plat! Animeu-vos!
INGREDIENTS per 4 persones:
. 1 quilo de tomàquet madur
.2 cogombres
. 1 o 2 grans d'all
. 1 ceba
. 1 pebrot verd
. 1 pebrot vermell
vinagre, oli i sal
Preparació:
Pelareu el quilo de tomàquet madur, els cogombres i els tallareu en trossos petits. Seguidament s´hauran de trossejar els dos grans d´all, la ceba i els pebrots verd i vermell.
Posareu tots els ingredients en un Túrmix o similar i hi afegireu el vinagre, l´oli i la sal.
Després d´haver-ho triturat tot, hi afegiu un got d´aigua per evitar que la barreja quedi massa espessa.
El gaspatxo es pot prendre així, amb els grumolls i espés. Però per a aquells que el prefereixen més líquid, passareu tots els ingredients pel colador xinés i us quedarà la polpa fora.
El servireu al vostre gust, ( SEMPRE BEN FRED!) però sol i sense afegir res està deliciós!
Amb la polpa que ha quedat, podeu fer un sofregit a la cassola per afegir a la carn,...o vosaltres mateixos hi sabreu trobar una aplicació . Tot abans de desperdiciar-la.
BON PROFIT!!!!
El gaspatxo no por faltar mai a la taula d'estiu.
ResponElimina¡¡que bó!!
i una freda crema de meló amb menta?? Súper refrescant!!!!
Eliminaun clàssic que heu presentat molt bé.
ResponEliminaGràcies!!!!La veritat és que el conjunt de colors donen alegria!!!!
Elimina