dimecres, 24 de juliol del 2013

PASTÍS D'ESTIU D'ENCIAM I TONYINA - pastel de verano con lechuga y atún


                              PASTÍS  D' ESTIU 


Aquest és un pastís que podeu realitzar amb ingredients varis , fent servir la vostra imaginació per fer-lo ben apetitós.
Es molt recomenable utilitzar un pa de motlle embasat (italià) que és prim i rectangular. En botigues de xarcuteria variada, grans magatzems , el podeu trobar. També podeu utilitzar pa de moltllo sense crosta.
A cada pis hi poseu : maionesa amb tonyina i enciam, maionesa amb olives i cogombre avinagrat ben finet, i així anar pujant. Una vegada tancat, el folreu amb maionesa i el decoreu al vostre gust.
La maionesa millor de les lleugeres, i la tonyina pot ser amb oli o bé en escabetx que li dona un punt més lleuger i molt agradable. Les olives del farciment tallades a rodanxes i poden ser de les farcides d´anxova o bé de les negres .
El deixeu a la nevera i ben fresquet el serviu!!!!
            Anar pujant fent més pisos: i s'acaba decorant lliurament com preferiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!