diumenge, 3 de febrer del 2013

ALBERGÍNIES FARCIDES D´ARRÒS INTEGRAL- BERENJENAS RELLENAS DE ARROZ INTEGRAL



ALBERGÍNIES FARCIDES    D'ARRÒS INTEGRAL

INGREDIENTS (3 PERSONES)

3 albergínies  de la mateixa mida
100g. d´arròs integral
1 ceba 
40 g. de nous
125 g. de xampinyons
sal
1 culleradeta de postres de miso blanc
1 culleradeta de postres de mostassa
1 dl. d'oli d'oliva 
porradell picat(cebollino)
Aquesta opció de farciment de les albergínies és per elaborar un plat vegetarià i que es pugui portar al túper, menjant d'aquesta manera moltes vitamines del grup B, minerals, proteïnes i hidrats de carboni, a més del consum d´hortalisses.

Renteu les albergínies, talleu-les pel mig i feu uns petits talls en forma de creu.
Poseu-les en una plàtera, regueu-les amb un raig d´oli, un polsim de sal i coeu-les al forn a 170º durant una mitja horeta.
La nostra companya o company de cuina, haurà posat una olla al foc amb 3 dl. d´aigua i quan li arrenqui el bull, hi tirarà l´arròs integral, taparà i el deixerà coure uns 45 minuts( costa més que el blanc).Després s'escorrerà i es deixerà refredar.
Una vegada les albergínies estaran cuites, es treuen del forn i amb ajuda d'una cullera es buida i treu la polpa. Es deixa la pell no massa escurada en forma de barquetes on hi posarem el farciment.
Els xampinyons nets i tallats a daus, amb la ceba picadeta ben petita es sofregeixen.
Mentrestant en un bol, mesclarem el miso blanc ( de la cuina japonesa que es ven a grans establiments alimentaris) la mostassa, l' oli d'oliva i el porradell.
Una vegada sofregits els xampinyons i la ceba, es mesclen en un bol amb la carn d'albergínia ben talladeta,l 'arròs integral  i les nous trinxades , i s´hi afageix la mescla anterior.
Farcirem les cassoletes i ho decorarem al gust , amb formatge ratllat i al forn si es desitja.

BON PROFIT I SALUT!!!

BERENJENAS RELLENAS DE ARROZ INTEGRAL
INGREDIENTES (3 personas) 3 berenjenas de la misma medida
100g. d . arroz  integral 
1 cebolla
 40 g. nueces
125 g. champiñones
sal,
1 cucharadita  miso
mostaza
  aceite de oliva picado 
cebollino picado

Esta opción de relleno de las berenjenas sirve para elaborar un plato vegetariano y que se pueda llevar al Tuper, comiendo de esta manera muchas vitaminas del grupo B, minerales, proteínas e hidratos de carbono, además del consumo de hortalizas.PROCEDIMIENTOLavar las berenjenas, cortarlas por la mitad y hacer  unos pequeños cortes en forma de cruz. Ponerlas en una fuenteregar con un chorrito de aceite, una pizca de sal y cocer en el horno a 170 º durante una media hora.Nuestra compañera o compañero de cocina, habrá puesto una cazuela al fuego con 3 dl. de agua y cuando eche a hervir, se tirará el arroz integral, taparemos y se dejará cocer unos 45 minutos (cuesta más que el blanco). Después se escurrirá y se dejará enfriar.
Una vez las berenjenas estarán cocidas, se sacan del horno y con ayuda de una cuchara se vacía y saca la pulpa. Se deja la piel no demasiado fina en forma de barquitos donde pondremos el relleno.
Los champiñones limpios y cortados en dados, con la cebolla picadita muy pequeña se sofríen.
Mientras tanto en un bol, mezclaremos el miso blanco (de la cocina japonesa que se vende en grandes establecimientos alimentariosla mostaza, el aceite de oliva y el cebollino.
Una vez sofritos los champiñones y la cebolla, se mezclan en un bol con la carne de berenjena bien cortaditos, el arroz integral y las nueces picadas, y se añade la mezcla anterior.
Rellenaremos las berenjenas  y lo decoraremos al gusto, con queso rallado y al horno si se desea.
                                                           BUEN  PROVECHO Y SALUD !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!