diumenge, 10 de febrer de 2013

PASTÍS DE PASTANAGA I COCO - pastel de zanahoria y coco

PASTÍS  DE  PASTANAGA  I  COCO
PASTEL   DE  ZANAHORIA  Y  COCO

A  LONDRES  L'AUDREY  ENS  VA  CONVIDAR  A TE  I  PASTÍS DE PASTANAGA !! US VOLEM OFERIR  COM FER-LO!!
¡¡EN LONDRES AUDREY NOS INVITÓ A UN TÉ Y PASTEL DE ZANAHORIA !! ¡QUEREMOS OFRECEROS COMO HACERLO!

                                  
 INGREDIENTS:    
                                                                    200 g. pastanaga ratllada
                                                                    200 g. coco ratllat
                                                                    150 g. sucre  integral
                                                                    3  ous
                                                                    100 g.  farina integral
                                                                    1 culleradeta de café de bicarbonat sòdic








Acompanyat d'una infusió
queda d'allò més bo!!



PREPARACIÓ: En un bol batem els ous fins que quedin escumosos. Afegim el sucre, el coco, la pastanaga ratllada i finalment, la farina que haurem barrejat amb el bicarbonat.
Enllustrarem un moltlle de 25 cm. amb oli i hi abocarem la massa anterior , que haurem treballat amb una cullera de fusta a fi d'aconseguir que quedi ben homogènia. Introduirem el motlle al foc previament calent a 180º i el courem uns 25 minuts, fins que quedi dauradet. Es deixa refredar.
 

SI LA FEU MANUALMENT QUEDARÀ MÉS NATURAL, PERÒ A LA BATEDORA TAMBÉ US POT QUEDAR BÉ.

És molt bo a qualsevol hora: per esmorzar, berenar  o fins i tot, desprès d'un àpat molt lleuger. Molt casolà, exquisit i molt saludable!!

PASTEL  DE  ZANAHORIA  Y  COCO
INGREDIENTES:
200 g. coco rallado
200 g. zanahoria rallada
150 g. azúcar moreno
3 huevos
100 g. harina integral
1 cucharadita bicarbonato sòdico
ELABORACIÓN:
En un cuenco batir los huevos hasta que queden espumosos, añadir el azúcar, coco, zanahoria rallada, y finalmente la harina mezclada con el bicarbonato. En un molde de 25 g. enlustrado con aceite, echaremos la mezcla que habremos trabajado con una cuchara de madera hasta conseguir que la masa sea homogénea.Introducimos el molde en el horno previamente calentado a 180º y lo coceremos unos 25 minutos hasta que quede doradito.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!