dimecres, 10 de juliol de 2013

GASPATXO andalús - gazpacho andaluz


GASPATXO  andalús-GAZPACHO ANDALUZ



A l´estiu no podeu deixar de fer sovint aquest bo i refrescant plat! Animeu-vos!

INGREDIENTS per 4 persones:

. 1 quilo de tomàquet madur
.2 cogombres
. 1 o 2 grans d'all
. 1 ceba
. 1 pebrot verd
. 1 pebrot vermell
vinagre, oli i sal
Preparació:
Pelareu el quilo de tomàquet madur, els cogombres i els tallareu en trossos petits. Seguidament s´hauran de trossejar els dos grans d´all, la ceba i els pebrots verd i vermell.
Posareu tots els ingredients en un Túrmix o similar i hi afegireu el vinagre, l´oli i la sal.
Després d´haver-ho triturat tot, hi afegiu un got d´aigua per evitar que la barreja quedi massa espessa.
El gaspatxo es pot prendre així, amb els grumolls i espés. Però per a aquells que el prefereixen més líquid, passareu tots els ingredients pel colador xinés i us quedarà la polpa fora. 
El servireu al vostre gust, ( SEMPRE BEN FRED!) però sol i sense afegir res està deliciós! 

Amb la polpa que ha quedat, podeu fer un sofregit a la cassola per afegir a la carn,...o vosaltres mateixos hi sabreu trobar una aplicació . Tot abans de desperdiciar-la.

BON  PROFIT!!!!





4 comentaris:

  1. El gaspatxo no por faltar mai a la taula d'estiu.
    ¡¡que bó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i una freda crema de meló amb menta?? Súper refrescant!!!!

      Elimina
  2. un clàssic que heu presentat molt bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!!!La veritat és que el conjunt de colors donen alegria!!!!

      Elimina

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!