diumenge, 11 d’agost de 2013

AMANIDA GREGA - ensalada griega

AMANIDA  GREGA- ENSALADA  GRIEGA


Aquesta refrescant amanida, resulta molt aconsellable en cassos de: dèficit de calci i si volem seguir una dieta rica en fibra.

INGREDIENTSPer a  4  persones:

. 4 tomàquets 
. 1 cogombre
. 1 pebrot verd
. 1 ceba
. enciam
. 300 g. de formatge de Burgos o tipus Villalón
. 100 olives negres
. 1/2 got de iogurt
. orenga
. 4 cullerades d' oli
. sal i pebre negre

ELABORACIÓ: Rentareu : tomàquets, cogombre, ceba, pebrot i en farem rodanxes  i  tiretes  fines. Renteu  i  escorreu  bé  l'enciam.

Abocareu l'enciam dins d' un bol gran , i hi afegireu les hortalises tallades, el formatge a daus, les olives i un polsim d' orenga.

Per la salsa:  barregeu bé el iogurt, sal, pebre i oli d'oliva. Uns 20 minuts abans de servir l' amanida, l'extendrem per sobre.

    Si poseu música grega, fareu un viatge meravellós per aquelles terres que tenen grans àpats, grans platges i molt bones melodíes!!!
                  us aconsello la música de'n Theodorakis


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!