dijous, 27 de febrer del 2014

COCA DE LLARDONS





COCA DE LLARDONS-COCA DE CHICHARRONES

Aquesta coca senzilla de fer, agradarà molt ,i es pot fer al gust desitjat de sucre. Els llardons es notaran i els pinyons poden ser abundants!

INGREDIENTS: 1 llàmina de pasta de full congelada o fresca.
                            100 grams de llardons tendres
                            100 o 150 grams de sucre
                             pinyons
                            1 ou
ELABORACIÓ: Extenem la pasta de full sobre el marbre i la mirem de fer rectangular.
Mentrestant, l'altre persona que cuina amb nosaltres, o bé nosaltres mateixos, haurem de posar els llardons sobre un paper de cuina i es cobreixen amb un altre . Amb el corró o una ampolla de vidre ,el farem rodar per triturar-los bé, i si és necessari, aquells trossets que quedin poc esmicolats , els acabem de triturar amb els dits.
A la part del mig ( heu de pensar que són tres parts iguals),hi escampem la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
Dobleguem una banda sobre la part central i amb el corró l'aixafem una mica. Escampem per sobre la resta de llardons i un altre terç de sucre. Es tanca amb la part que queda i es torna a aixefar amb el corró.
Dobleguem les puntes cap a dins i pintem la coca amb l' ou batut i espolsem la resta del sucre i els pinyons ben escampats.

Farem coure sobre la safata del forn a 190º, fins que quedi daurada  durant uns 20 -30 minuts. Heu d'anar controlant sense obrir massa el forn, que quedi daurada però no cremada.

Que vagi de gust !

1 comentari:

  1. Boníssima, Montse i Mariona! A casa també n'hem fet! és fàcil, oi? Petons!

    ResponElimina

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!