PASTÍS D' ESTIU
Aquest és un pastís que podeu realitzar amb ingredients varis , fent servir la vostra imaginació per fer-lo ben apetitós.
Es molt recomenable utilitzar un pa de motllo embasat (italià) que és prim i rectangular. En botigues de xarcuteria variada, grans magatzems , el podeu trobar. També podeu utilitzar pa de moltllo sense crosta.
A cada pis hi poseu : maionesa amb tonyina i enciam, maionesa amb olives i cogombre avinagrat ben finet, i així anar pujant. Una vegada tancat, el folreu amb maionesa i el decoreu al vostre gust.
La maionesa millor de les lleugeres, i la tonyina pot ser amb oli o bé en escabetx que li dona un punt més lleuger i molt agradable. Les olives del farciment tallades a rodanxes i poden ser de les farcides d´anxova o bé de les negres .
La maionesa millor de les lleugeres, i la tonyina pot ser amb oli o bé en escabetx que li dona un punt més lleuger i molt agradable. Les olives del farciment tallades a rodanxes i poden ser de les farcides d´anxova o bé de les negres .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!