diumenge, 10 de març del 2013

BOMBONS DE TE -Bombones de té de mango




BOMBONS  DE  TE  DE MANGO

BOMBONES  DE  TÉ  DE  MANGO

 Us proposem una manera senzilla de preparar amb els   vostres petits o parella, uns deliciosos bombons!
Os proponemos una forma sencilla de preparar con vuestros pequeños o pareja, unos deliciosos bombones!
INGREDIENTS:  Xocolata al 60%,  te negre de Mango, cacao en pols, boletes o altres condiments per decorar.  Planeta te a Sant Andreu: www.planetate.cat
INGREDIENTES: Chocolate al 60%, té negro de Mango, cacao en polvo o otros condimentos para decorar.


PREPARACIÓ: Farem una infusió amb el doble de te en la meitat d'aigua i es deixa infusionant uns 10 minuts. Aquesta infusió servirà per fondre la xocolata  i barrejar-la bé: Trencarem a trossos  una  taula de xocolata i la posarem al microones juntament amb la infusió un parell de minuts. Remenarem la crema resultant i deixarem refredar una estona . La posarem a la nevera fins que es solidifiqui.
Quan ja estigui al punt, la treurem i amb una cullereta anirem treient  bocins per formar amb la mà unes boletes que rebossarem amb el cacao, o amb el que es desitgi.
Aquests bombons es poden rebossar amb: encenalls de xocolata, picat d'ametlla, coco ratllat, ... I  també s'hi pot afegir bocinets de fruita seca al seu interior, licor...
Resulten riquíssimes!!!


PREPARACIÓN: Haremos una infusión con el doble de té en la mitad de agua y se deja infusionar unos 10 minutos. Esta infusión servirá para fundir el chocolate y mezclarla bien: Romperemos a pedazos una tableta de chocolate y la pondremos en el microondas junto con la infusión un par de minutos. Removeremos la crema resultante y dejaremos enfriar un rato. La pondremos en la nevera hasta que se solidifique.
Cuando ya esté en su punto, la sacaremos y con una cucharilla iremos sacando pedazos para formar con la mano unas bolitas que rebozado con el cacao, o con lo que se desee.
Estos bombones se pueden rebozar con: virutas de chocolate, picado de almendra, coco rallado, ... Y también se puede añadir trocitos de fruta seca en su interior, licor ...
Resultan riquísimas!




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