diumenge, 24 de març del 2013

ESPINACS AL CURRY AMB FORMATGE I MONGETES DEL GANXET

    ESPINACS  AL  CURRI  AMB  FORMATGE I MONGETES DEL GANXET




INGREDIENTS per a 4 persones:


.
. 1 quilo d'espinacs frescos
. 4 llàmines de formatge danès
. un polsim de curri

. oli i sal
.  grans d' all picadets

. mongetes del ganxet







preparació: Compreu espinacs frescos, que sempre resulten més sabrosos. Els renteu bé, eliminant tota aquella sorra que puguin portar. Si cal, es van posant en remull dues o tres vegades fins que quedin ben nets. Tallem les parts baixes i deixem les fulles amb una miqueta de tall. Els trossejarem i courem al vapor.
Cal tallar i picar els alls per salteja'ls en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin rossos(compte que es cremen rapidament!),afegirem un polsim de curri i remourem perquè els alls s'impregnin del perfum de l'espècia. Aleshores podeu afegir els espinacs ja escorreguts i els saltegeu  uns 2 minuts.                                                   
Col.loqueu els espinacs en una safata de fang o especial per forn i els cobriu amb unes llàmines de formatge danès. Gratineu-los fins que el formatge s'hagi fos i serviu-los calents. Si els voleu acompanyar amb unes mongetes blanques(millor del ganxet),les sofregiu amb unes virutes de pernil i feran una bona parella a taula! Senzill i nutritiu , aquest plat és molt deliciós!!!!
...i la música per escoltar cuinant el plat, pot ser qualsevol tema de la Norah Jones. Pau i energía compaginades!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!