TRUITA DE PATATES AMB BOTIFARRA NEGRA
TORTILLA DE PATATAS CON BUTIFARRA NEGRA
INGREDIENTS: 4 ous, quatre patates mitjanetes, un bocí de botifarra negra( al gust de cadascú) oli d´oliva.
PREPARACIÓ: Pelem les patates i les tallem a daus o bé a rodanxes no massa gruixudes. Les fregim a la paella antiadherent tenint cura de no pujar molt el foc. Les anem controlant i tombant amb una espàtula. Quan ja estiguin tovetes les treiem i deixem escorrer d´oli en un colador. Mentrestant, en una paella petita fregirem la botifarra esmicolada o tallada amb les tisores.
La treurem i barregarem amb les patates en un bol. Hi abocarem els ous batuts que haurem deixat fora de la nevera mitja hora abans. Remenarem per barregar bé els ingredients. Salem al gust de cadascú.
Amb tan sols unes gotetes d'oli a la paella, hi passarem la barreja i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que vagi agafant cos. El foc més aviat baix ferà que vagi quedant dauradeta i no pas torrada.
Donarem dues o tres voltes segons vagi quedant, i de ben segur que agradarà a tots els que disfrutin d'un àpat senzill i saborós com aquest.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!