divendres, 5 d’abril del 2013

CRESTES DE TONYINA

 CRESTES DE TONYINA 



 Hem fet unes delicioses crestes que ens ajuden a no fer una gran despesa a l´hora de comprar els ingredients i que a quatre mans estan fetes en un "plis-plas". A més, l' èxit és assegurat i no en quedarà ni una en el plat!!!

INGREDIENTS

Hem d´haver comprat una bossa de 16 oblees de mida normal.

-Dues llaunes de tonyina d´oli d´oliva, o bé de tomàquet o d' escabetx.   (Nosaltres hem utilitzat la de tomàquet.)
-1 ou dur.
-6 olives farcides d' anxova.
-1/2 pebrot petit vermell cuit ( de llauna va bé) 


Si utilitzeu la tonyina amb oli, hi posareu dues culleradetes de tomàquet cru fet puré.


Mentre una exposa les oblees sobre un drap de cuina per no engarxar-se al marbre, l'altre pot posar en un bol : la tonyina esmicolada, l'ou dur trinxat amb una forquilla , les olives i el pebrot tallats a trossos ben petits. Si cal es sala , però molt poc. Amb la mateixa forquilla es va remenant i mirant de que quedi tot ben barrejat.


Amb una cullereta es van omplint les oblees pensant que s´han de tancar i aixafar amb les puntes d' una forquilla neta, per tant no han de quedar massa plenes.


Les vores s'aixafen amb la forquilla per fer que no s´obrin quan les fregim amb força oli calent. Es fan molt rapidament, hem d' estar-hi a sobre i posar-les en paper de cuina, perquè seques queden més cruixents.
Si desitgeu, les podeu fer al forn...també quedaran molt gustoses i cruixents.


Es poden farcir de peix, carn, espinacs, i amb ingredients dolços: melmelada, crema... i un cop fregides s' ensucren.

4 comentaris:

  1. MOlt bona recepta. Tens una sorpresa al nostre blog www.quinabonapinta.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, i resulten molt bones de menjar!!! Al teu blog també hem vist coses que ens han agradat molt!! Estarem en contacte i bona cuina!!!!

      Elimina
  2. Bon dia:
    Unes crestes bones de veritat.
    Em quedo de seguidora en aquest bloc, ¡¡quins menjars tan bons que teniu!
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, a més són molt bones !!! Al teu blog també he vist cosetes molt interessants!!!! Estarem en contacte i bona cuina!!!!

      Elimina

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!