CRESTES DE TONYINA
Hem fet unes delicioses crestes que
ens ajuden a no fer una gran despesa a l´hora de comprar els ingredients
i que a quatre mans estan fetes en un "plis-plas". A més, l' èxit és
assegurat i no en quedarà ni una en el plat!!!
INGREDIENTS
Hem d´haver comprat una bossa de 16 oblees de mida normal.
-Dues llaunes de tonyina d´oli d´oliva, o bé de tomàquet o d' escabetx. (Nosaltres hem utilitzat la de tomàquet.)
-1 ou dur.
-6 olives farcides d' anxova.
-1/2 pebrot petit vermell cuit ( de llauna va bé)
Si utilitzeu la tonyina amb oli, hi posareu dues culleradetes de tomàquet cru fet puré.
Mentre una exposa les
oblees sobre un drap de cuina per no engarxar-se al marbre, l'altre pot
posar en un bol : la tonyina esmicolada, l'ou dur trinxat amb una
forquilla , les olives i el pebrot tallats a trossos ben petits. Si cal
es sala , però molt poc. Amb la mateixa forquilla es va remenant i
mirant de que quedi tot ben barrejat.
Amb una cullereta es van
omplint les oblees pensant que s´han de tancar i aixafar amb les puntes
d' una forquilla neta, per tant no han de quedar massa plenes.
Les vores s'aixafen amb
la forquilla per fer que no s´obrin quan les fregim amb força oli
calent. Es fan molt rapidament, hem d' estar-hi a sobre i posar-les en
paper de cuina, perquè seques queden més cruixents.
Si desitgeu, les podeu fer al forn...també quedaran molt gustoses i cruixents.
Es poden farcir de peix, carn, espinacs, i amb ingredients dolços: melmelada, crema... i un cop fregides s' ensucren.
MOlt bona recepta. Tens una sorpresa al nostre blog www.quinabonapinta.blogspot.com
ResponEliminaSi, i resulten molt bones de menjar!!! Al teu blog també hem vist coses que ens han agradat molt!! Estarem en contacte i bona cuina!!!!
EliminaBon dia:
ResponEliminaUnes crestes bones de veritat.
Em quedo de seguidora en aquest bloc, ¡¡quins menjars tan bons que teniu!
Bon cap de setmana
si, a més són molt bones !!! Al teu blog també he vist cosetes molt interessants!!!! Estarem en contacte i bona cuina!!!!
Elimina