TORRADES DE SANTA TERESA
TORRIJAS
Per una tarda de pluja, d´aquelles en que berenar és una festa: aquestes torrades o torrijas són molt bones, fàcils i alimenten.A més molt típiques durant els dies de Setmana Santa!
Ingredients:
. pa del dia anterior ( de barra ,pagés, motllo)
. ous
. llet
. sucre
. llimona
. canyella
Es talla el pa a rodanxes d'un dit i es suca amb la llet a la que hi haurem abocat unes gotetes de llimona. S' escorre i es passa pels ous batuts. Aleshores fregim les rodanxes amb oli ben calent. Els hi donem la volta per uniformar el torrat i les posem sobre paper per eixugar l'oli sobrant. S'espolsen amb sucre i un pessic de canyella, si es desitja que tinguin una miqueta aquest gust. Es mengen ben fredes, i no cal que sopeu!!!
TORRIJAS
Para pasar alegremente una tarde lluviosa en casa, merendando y alimentandonos. Y para cenar, poca cosa , que llenan mucho.Y por Semana Santa, muy típicas!
Ingredientes:
. pan del dia anterior ( de barra, molde)
. leche
. limón
. huevos
. azúcar
. canela en polvo
Se corta el pan a rodajas de un dedo o menos de grosor. Se sumerge en la leche añadiendole unas gotitas de limón. Se escurren y pasan por el huevo revuelto y se frien en aceite muy caliente. Al sacarlas bien doraditas, se ponen sobre papel astrigente para sacar el aceite sobrante, se esparce azúcar por encima y pellizcos de canela . Se comeran bien frias.
m'encanten, son bonissimes
ResponEliminamoltes caloríes, però amb una et quedes bé!
EliminaMmmmm son bonísimes!!! A casa desapareixen en un "tres i no res"
ResponEliminaSegur que estan bonissimes😋😋
ResponElimina