EL PLAT A PUNT DE SER SERVIT
Aquesta vegada us vull proposar un plat ràpid, pel fet que es prepara amb productes congelats. Són productes de confiança, amb una qualitat assegurada i que en el nostre cas han estat comprats a la cadena de productes congelats"La Sirena" Al nostre congelador podem tenir aquests productes i sense haver programat rés especial, ens trobem que podem fer un plat per a unes sis o set persones i que agradi a grans i petits INGREDIENTS: 400 grams de mandonguilles de carn la Sirena 400 grams de sípia neta extra la Sirena 150 grams de ceba trossejada la Sirena 150 g. pèsols extra la Sirena 4-6 cullerades de tomàquet fregit la Sirena 2 dosis d' all trossejat la Sirena 2 dosis de julivert trossejat la Sirena 1 copeta de vi blanc sal iodada un pessic de pebre negre mòlt 3 cullerades d'oli d'oliva
La nit abans de fer el plat, s´ha de deixar descongelar la sípia dins de la nevera i amb un recipient adequat per l'aigua que pugui deixar.Començarem el plat posant les mandonguilles congelades en un plàtera de forn amb paper engrassat. Les deixarem dins del forn per descongelar i mig dorar. Mentrestant, haurem tallat a daus petitons la sípia ben escorreguda. Farem un sofregit amb la ceba que anirem remenant i quan dauri afegirem el tomàquet. Remenarem i hi aboquem els daus d'all i julivert remenant per desfer-los. Aboquem el vi i el deixem evaporar. En aquest moment és quan posem a la cassola les mandonguilles, i la sípia. Si queda massa espessa la salsa, hi podeu afegir aigua o bé brou si en teniu. Salem, empebrem i tapem per deixar coure uns 25 minuts. A mitja cocció hi afegirem els pèsols que hi donaran un tó acolorit agradable. I aquells que vulguin sucar-hi pa, doncs a disfrutar!!!És un plat que sempre queda bé, i si hi ha petits els ajuda a menjar dos diferents productes de carn i peix.
I quina música per anar cuinant aquest plat??Doncs si teniu unes bones Havaneres, perfecte. Si més no, la música cubana d'en Bebo Valdés, us ferà bona companyia!!! |
Un clàssic que mai falla! Deliciosa cassola, per a sucar-hi pa!
ResponElimina