divendres, 26 de desembre del 2014

Pollastre rostit amb fruites

POLLASTRE ROSTIT amb fruites 

POLLO AL HORNO CON FRUTAS

PER CELEBRAR QUE JA TENIM 25.000 ENTRADES, US OFERIM AQUEST DELICIÓS POLLASTRE QUE, FARCIT DE FRUITES COM PINYA, MANGO, POMA I AMB UN SUC FET DE LES MATEIXES MÉS MEL I SALSA SOJA, HA ESTAT EL REI DE LA TAULA DE NADAL DE CASA NOSTRA . A MÉS HI VAREM INCORPORAR PINYONS I PRUNES PER FER-LO TAMBÉ NADALENC!

                  SORTIT DEL FORN I TALLAT A OCTAUS AMB LA SALSA I FARCIMENT PER SOBRE

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES:
.1 POLLASTRE GRAN
. 1 MANGO
. 1 PINYA NATURAL
. 2 POMES GOLDEN
. 2 CULLERADES DE MEL
. SALSA SOJA
. PINYONS
. PRUNES SENSE PINYOL
. SUC DE PINYA EMBOTELLAT
. LLAR(OPCIONAL)
. 1 LLIMA
ELABORACIÓ:
Cal que demaneu a la botiga que us deixin el pollastre buit amb la pell de les dues puntes penjant , per poder tancar el farciment a l' hora de posar-lo al forn.
Hi passeu aigua per dins i per fora i el deixeu escòrrer i secar sobre d'un drap. El saleu i pebrementeu per dins, al vostre gust , i per fora. Havent tancat una part amb escuradents o bé cosit amb fil de cotó, l'ompliu amb: daus de mango, daus de poma, daus de pinya, alguns pinyons, i prunes.
   Seguidament,el tanqueu per l'altre costat cosint o amb escuradents.
El poseu sobre una safata per anar al forn i el fregeu amb llar, o bé amb oli abans d'introduir-lo dins del forn que ja estarà precalentat. També,hi abocareu la ratlladura d'una llima.
 A la mitja hora, l'observeu i treieu per abocar-hi al voltant : més daus de poma, de mango, de pinya, pinyons i panses. I també, el suc que haureu obtingut amb la batedora : daus de mango, de pinya, de poma, dues cullerades de mel, una cullerada de salsa soja, un polsim de sal, i mig llitre de suc de pinya. Quan el posareu al forn novament, uns tres quarts d'hora més(depenent de com és de gran el pollastre), haureu d'anar regant tot el llom amb el suc. Veureu com queda de daurat fosc pel color de la mel i de la soja i que apetitós!
  En el nostre cas, l'hem fet sencer, però, fet a octaus o quarts, podeu fer l'acompanyament amb els mateixos ingredients i salsa. 

...i la música per aquesta ocasió: música de bandes sonores , sempre ajuden a sentir-se bé: Memòries d'Africa, La Vida és bella, La Misión.....i tantes i tantes de meravelloses, com fer plats a la cuina amb alegria!!

                       
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva participació: la cuina ens fa GRANS!!