SUSHI CASOLÀ
Aquesta és una manera senzilla i casolana de fer farcellets d'arrós i salmó fumat, que podeu preparar amb els vostres petits. Serà un "sushi" que podeu fer segons la vostra imaginació. D'aquesta manera sortirem de la típica amanida d'arrós i visualment queda molt agradable a taula.
INGREDIENTS: salmó fumat de bona qualitat i tallat finet
arrós blanc
pals de cranc
cogombres envasats
salsa soja
.....i el que us vingui de gust!
ELABORACIÓ: Farem parts més o menys iguals del samó fumat, i omplirem amb una culleradeta d'arrós bullit i escorregut amb aigua freda. L'haurem bullit amb una micona de sal, i quan sigui fred del tot , hi afegirem un rajolí de soja líquida. Embolicarem amb cura i situarem a la safata amb el tancament de la cara de sota.
Emvoltarem amb el que desitgem i que quedi acolorit i sigui agradable de menjar en fred. En aquest cas, hem tallat a tires el cranc, a rodanxetes primes el cogombre i hem amanit amb una miqueta de maionesa.Podeu afegir olives, enciam,....i a disfrutar sense posar el forn en marxa!!!
La música per acompanyar-nos a cuina pot ser si esteu amb petits aquella que ells us demanin! Feu-los contents!
Segur que queda deliciós!!
ResponElimina